Over ons

Over de schoolfotograaf

Jeroen Strack Fotografie is een klein fotografiebedrijf. Naast de schoolfotograaf ook de contactpersoon en aanspreekpunt. Door deze korte lijn zijn we soepele organisatie en streven we naar tevreden scholen en ouders. Door op een leuke manier met kinderen om te gaan ontstaan de leukste kinderportretten en maken we met veel plezier de leukste schoolfoto’s.

Voor de schoolfoto’s beschikken we over een zeer ruime keus uit achtergronden, welke de schoolfotograaf op de fotoshootdag mee kan nemen. De stoelen, bankjes, krukjes voor sfeer is bijzonder uitgebreid, vooraf kunnen we bespreken welke we voor deze dag mee gaan nemen.

De verkoop van de schoolfoto’s verloopt via internet, dit met alle gemakken en voordelen voor school en ouders. De verkoop kan op verzoek nog steeds aangeboden worden op de manier zoals het altijd gegaan is in het verleden met contant geld in een envelop (Traditionele verkoop).

Omdat u als school ons in de gelegenheid stelt schoolfoto’s te maken op uw school, stellen we daar graag een aantal gratis extra’s tegenover. U mag geheel vrijblijvend een  Infopakket aanvragen om zelf onze kwaliteit te beoordelen, vult u dan op de pagina informatiepakket het formulier in. Binnen enkele dagen ontvangt u per post een overzicht van onze achtergronden, fotopakketten, een uitgebreide toelichting op de internetverkoop, en de gratis extra’s voor de school.
Het is ook mogelijk een afspraak te maken. Jeroen komt dan persoonlijk langs om uw wensen te bespreken, de pakketten en achtergronden toe te lichten, een planning door te nemen, de ruimte voor het fotograferen te bekijken en kennis te maken. Alles kan dan in een keer worden doorgenomen, zodat de fotodag zelf soepel verloopt.