Infopakket aanvragenDe verkoop van de schoolfoto’s verloopt via internet, dit met alle gemakken en voordelen voor school en ouders.
(Internet verkoop)
.

Informatiepakket aanvragen

Overweegt u om gebruik te maken van onze dienst als schoolfotograaf? Vraag dan geheel vrijblijvend ons informatiepakket met voorbeelden en een uitleg over onze werkwijze aan. Bekijk onderstaand filmpje voor een impressie van onze mogelijkheden
of zie onze Backgrounds pagina

Heel veel backgrounds

Omdat u als school ons in de gelegenheid stelt om schoolfoto’s te maken op uw school, stellen we daar graag een aantal nader overeen te komen gratis extra’s tegenover, waaronder gratis foto’s voor de op de schoolfoto dag aanwezige hulpouders.

U kunt bij ons geheel vrijblijvend informatie aanvragen. Binnen enkele dagen ontvangt u per post een overzicht van onze achtergronden, fotopakketten en een uitgebreide toelichting op de verkoopwijze.

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken. Jeroen komt dan persoonlijk langs om uw wensen te bespreken, de pakketten en achtergronden toe te lichten, een planning door te nemen, de ruimte voor het fotograferen te bekijken en kennis met u te maken. Alles kan dan in een keer worden doorgenomen, zodat de schoolfoto-dag zelf soepel en efficiënt verloopt.


Vul hier uw gegevens in, om ons infopakket aan te vragen    Telefoonnummmer van de contactpersoon *    De verkoop kan ook nog steeds aangeboden worden zoals het altijd is gegaan in het verleden: met contant geld in een envelop van thuis.(Traditionele verkoop).