over jsf

Jeroen Strack Fotografie is een klein fotografiebedrijf, Jeroen is naast uw schoolfotograaf ook uw contactpersoon en aanspreekpunt, terwijl Cora de afwerking en administratieve kant voor haar rekening neemt. Samen streven we naar een soepele organisatie en tevreden scholen en ouders, door op een leuke manier met kinderen om te gaan ontstaan de leukste kinderportretten en maken we met veel plezier de leukste schoolfoto's van Nederland.

Op de pagina voorbeelden vindt u een overzicht van al onze beschikbare achtergronden, welke de schoolfotograaf op de fotodag mee kan nemen. Dit is een keuze die u als school/ouderraad zelf aan kunt geven net als het fotopakket wat we gaan leveren. De verkoop van de schoolfoto's verloopt via internet, dit met alle gemakken en voordelen voor school en ouders. De verkoop kan op verzoek nog steeds aangeboden worden op de manier zoals het altijd gegaan is in het verleden met contant geld in een envelop. 

Omdat u als school ons in de gelegenheid stelt schoolfoto's te maken op uw school, stellen we daar graag een aantal gratis extra's tegenover. Wilt u een informatiepakket ontvangen om zelf onze kwaliteit te beoordelen, vult u dan op de pagina informatiepakket het formulier in. U ontvangt dan binnen enkele dagen per post een overzicht van onze achtergronden, fotopakketten, een uitgebreide toelichting op de internetverkoop, en de gratis extra's voor de school. Zie ook de info hierover op de acties pagina.

Het is ook mogelijk een afspraak te makenJeroen komt dan persoonlijk langs om uw wensen te bespreken, de pakketten en achtergronden toe te lichten, een planning door te nemen, de ruimte voor het fotograferen te bekijken en kennis te maken. Alles kan dan in een keer worden doorgenomen, zodat de fotodag zelf soepel verlooptKlik hier om een filmpje te bekijken over ons

De leukste schoolfoto’s van Nederland