acties

Bij een traditionele verkoop op school: Gratis familiefoto na afname twee portretsets en een gratis sleutelhanger na afname per set.

Bij verkoop via internet: Geen gratis sleutelhanger, wel een gratis fotovel 13x18 cm. Nadat u eerst twee portretsets aan uw bestelling heeft toegevoegd, voegt u zelf een fotovel 13x18 cm toe aan uw bestelling, welke dan op € 0 wordt berekend. Zie ook de uitleg in het bestelgedeelte van de site.

€ 2 WINTERkortingsactie Boek ons op data in december t/m februari en set C à € 14 kost € 12 
Ook is dan het uitgebreide WINTERPAKKET leverbaar.

Gratis extra’s voor de school naast de omzetbijdrage een set groepsfoto’s en pasfoto’s, een CD-ROM met alle portretten en groepsfoto’s, ontvangt school tevens gratis teamfoto’s en voor de (hulp)leerkrachten een portretvel, pasfotovel en groepsfoto. Voor groep 8 de schoolverlaters maken we koppenkaarten of een afscheidsgroepsfoto met leerkrachten, Uiteraard hebben we hier alternatieven voor. Andere extra’s voor school in overleg bespreekbaar.

Gratis Kleurplaten voor de kleintjes, klik hier. Vervaardigd door illustrator en vrij kunstenaar Nancy Kers. Haar werk is voornamelijk gericht op kinderen en te vinden in vele kinderuitgaven. Voor al onze links klik hier (o.a. Nancy Kers).               

De leukste schoolfoto’s van Nederland